Viol de la prea mult alcool…

0

Sâmbătă spre duminică o tânără de 18 ani din Roznov a reclamat că a fost violată.
În fapt, tânăra împreună cu o prietenă și cu 2-3 băieți s-au dus la un bar unde au băgat până la refuz, cot la cot alcool și posibil etnobotanice. La un moment dat s-au decis să plece acasă, victima acceptând să fie dusă cu o mașină de cei doi colegi de pahar. La un moment dat, pe drum, de la prea multă băutură, fetei i s-a făcut rău, a solicitat să oprească mașina să se dea jos să își revină, moment în care cu creierii varză de la alcool și chimicale, cei doi băieți au violat-o pe tânără, dar mare lucru să nu se fi violat și între ei, la cât de zombi erau.
După viol fata nu a fugit nebună pe câmp sau spre casă, ci s-a întors la același bar cu aceiași băieți să mai continue cu băutura, moment în care victima a sunat la 112 reclamând violul.
Fără doar și poate cei doi cretini merită din plin să suporte rigorile legii iar trauma psihică prin care trece fata acum e una destul de urâtă, dar nu trebuie trecute cu vederea circumstanțele. Atunci când ești fată și te duci noaptea cu băieții la băut îți asumi riscuri chiar dacă băieții sunt cunoscuți și prietenoși. De la a cincea sticlă de vin, și dacă mai intră în ecuație și ceva etnobotanice, situația poate degenera foarte ușor.
Ce putem spune noi fetelor este că în România sunt sute de violuri în fiecare an, dar am cercetat noi statistica și nu am găsit nicio fată luată și violată de la biserică, de la sala de lectură, de la cumpărături sau de la masa de unde își făcea temele acasă. 99% dintre violuri pleacă de la elemente provocatoare și de la atitudini care emană disponibilitate din partea victimei, așadar 99% dintre violuri ar putea fi evitate.
Nereferindu-mă la cazul de față, vă spun că pentru cei care au avut o viață liniștită fără să vadă locuri rău famate, fără să cunoască femei ușoare, fără să vadă petreceri depravate și fără să fie aproape ”violați” de o fată, e simplu de judecat un viol și de trimis la ghilotină violatorii. Din păcate, realitatea și viața este cu totul alta, dură și imorală și foarte multe tinere o caută cu lumânarea provocând efectiv situațiile în care devin victime.
Suntem perfect de acord cu castrarea chimică a violatorilor, dar în paralel să se găsească și soluții de prevenție cu centuri de castitate și unde e cazul cu botnițe pentru tinerele pe care le mănâncă.

Iosub Robert

Post-ul Viol de la prea mult alcool… apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate