Comercianții maghiari râd zilnic de snobismul clienților români

0
steag-asemanator

În mai toată Harghita, în special în zona Lacul Roșu, comercianții de suveniruri, în marea lor majoritate maghiari, râd zilnic de snobismul românilor care cumpără steaguri neoficiale ale României demonstrând că habar nu au cum arată drapelul oficial al țării.
Mai clar, drapelul oficial al României este roșu, galben și albastru și nu are absolut nicio stemă pe el. Deși comercianții de suveniruri au atât steaguri oficiale cât și cu stemă, clienții români le preferă pe cele cu stemă care aduc mai mult a drapelul țării vecine Moldova.
Eu le spun că nu e steagul României și e al Moldovei, dar ei se uită la mine mirați și cumpără tot pe cel cu stema declară un comerciant maghiar. Un steagstemaaltul ne spuneLa început le spuneam și eu dar nu e treaba mea și nu vrem să supărăm clienții … dacă românii nu știu cum arată steagul țării lor noi ce să le facem …
Majoritatea cumpărătorilor de steaguri care seamănă cu cel al României sunt din județul vecin, Neamț, ceea ce face deliciul comercianților maghiari care pe bună dreptate după fiecare vânzare spun a mai venit un patriot moldovean.

Sursa: ziarharghita.ro

Post-ul Comercianții maghiari râd zilnic de snobismul clienților români apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate