Speranțe pentru refacerea DJ 155F (Axialul Durău – Izvorul Muntelui)

0
axial durau (7)

Drumul judetean 155F este drumul ce leaga orașul Bicaz de Durău, prin Izvorul Muntelui, și iese în DN 15 Poiana Largului –Borsec. La o vizită de constatare a stării acestui drum, vicepreședintele CJ Neamț, Ion Asaftei, a declarat:

Este, alături de mănăstiri, dacă nu s-ar prezenta atât de deplorabil, reperul turistic absolut al județului Neamț. Dacă nu vom reuși să oprim tafurile care brăzdează versanții și trailerele încărcate cu butuci măcelariți de drujbe chiar din zona de protecție a drumului, nu vom putea face nimic din ce ne-am propus, de aceea vin cu rugămintea la dumneavoastră de a da dovada de maximă solidaritate cetățenească și de spirit civic pentru a salva ce este al nostru: drumul, muntele Ceahlău și zona adiacentă drumului din Parcul Național cu acelasi nume. Fac precizarea că toate imaginile atașate se văd…”din drumul turistic DJ 155 F”, adică drumul care ar trebui să fie o bijuterie a turismului nemțean! Se crucește și Ceahlăul de ce frumuseți ne-a lăsat bunul Dumnezeu și cum ne batem joc de ele.”

Din partea CJ Neamț un prim impuls a fost dat. Președintele Ionel Arsene a declarat: „Urmează ca în scurt timp să mă întâlnesc și cu factorii decizionali din minister și sper ca la prima rectificare de buget în Ministerul Mediului să putem aduce niște bani pentru a consolida versanții. După aceea, rămâne să ne facem treaba noi, cei din Consiliul Județean.”.

axial durau (2)
axial durau (3)
axial durau (4)
axial durau (5)
axial durau (6)

Sursa

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate