Asociația Sens Civic: Acțiune de ecologizare a Lacului Izvorul Muntelui (Bicaz)

0
coverfinal

Asociația Sens Civic,organizează în perioada 9-11 septembrie sub egida Let`s Do It,Romania! acțiunea de ecologizare a Lacului Izvorul Muntelui (Bicaz), Vremea curățeniei.

Evenimentul este pregătit împreună cu Instituția Prefectului Neamț, Centrul de Voluntariat Neamt, Asociația Juvenala și susținut de alte peste 30 de organizații și instituții: Consiliul Județean Neamț, Primăriile Bicaz,Hangu,Poiana Teiului, Ceahlău, Grințieș, Borca, Farcașa, Inspectoratul Școlar Județean Neamț, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț, Hidroelectrica, Serviciul de Gospodărire al Apelor Neamț, Garda de Mediu, ADI Eco Neamt, Capitănia portului Bicaz, Salvamont Neamț, SC Rotmark SRL, Clubul Sportiv Ceahlaul, Asociația pentru Sprijin Comunitar, Asociația Natională de Combatere a Braconajului și Poluarii Filiala Neamț, Consiliul Local al Tinerilor, Asociația Părinte în Florești și partenerii media.
”Această acțiune va trece granițele județului Neamț urcând pe cursul superior al Bistriței și afluenții ei în cele opt localități traversate de râu din județul Suceava. În aceeași perioadă, vor desfășura acțiuni de ecologizare simultane localnicii din municipiul Vatra-Dornei, din orașele Frasin, Broșteni, și Liteni, precum și din comunele Dorna-Arini, Iacobeni, Ciocănești și Cârlibaba. Ne-am asigurat că invitația va ajunge și la ei prin intermediul și cu amabilitatea domnului Constantin Harasim, Prefectul județului Suceava”, a declarat Andrei Carabelea, președinte Asociația Sens Civic și coordonator regional Let`s Do It,Romania!.
Organizatorii anunță pe pagina de facebook (https://www.facebook.com/Asociatia.Sens.Civic/):
”Săptămâna viitoare vom trimite prin email tuturor voluntarilor înscriși prin formularul https://goo.gl/forms/1eLvtRbsGBoPmYg92 informațiile privind organizarea evenimentului: transport, cazare, masă, măsuri de prevenire, proceduri de acțiune. (Daca nu v-ați înscris deja,e timpul să o faceți. Cu cât putem anticipa mai bine numărul voluntarilor cu atât mai bine ne putem pregăti). Până acum s-au înscris peste 130 de voluntari prin formularul de mai sus și s-au anunțat peste 150 de voluntari riverani. Și pe zi ce trece devenim tot mai mulți și mai dornici de acțiune.
Nu uitați să le spuneți tuturor lucrurile minunate pe care le vom face împreună!”

Formularul de înscriere va rămâne activ până pe 4 septembrie, ora 24:00.
Ne vedem curând.
Până atunci spor în toate ale voastre!
PS: hai sa ne gândim cum facem un Monument al Nepăsării (adică să LE facem STATUIE și să se RECUNOASCĂ în ceea ce au aruncat). Ce părere aveți?
#bicazisdirty
#vremeacurateniei
#letsdoitromania”

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate