26 august – Ziua Internațională a cățeilor

0
Baby And Dog Laying In Grass Together

În fiecare an, 26 august este o zi dedicată celor mai buni prieteni necuvântători, câinii, ca un omagiu adus celor care ne oferă alinare, loialitate, sprijin și dovezi de iubire necondiționată.

E o zi în care putem medita cu toții la soarta multora dintre câinii din întreaga lume, mulți dintre ei abuzați, mutilați de oameni fără suflet, omorâți în mod violent, pe post de aliment în unele țări, chinuiți în adăposturi, călcați de mașini… și e o zi în care putem oferi unui câine fără adăpost un cămin permanent pentru a-i întoarce dovezile infinite de iubire față de noi, oamenii.

Puteți vizita rubrica noastră de adopții aici. De asemenea, puteți merge la adăpostul public de câini deținut de societatea primăriei, Salubritas de pe Strada Bolintineanu din Piatra-Neamț – Programul de vizitare în adăpost este de luni până vineri, între orele 10:00 – 15:00, iar sâmbăta, duminica și în sărbătorile legale între orele 08:00 și 12:00. Pentru mai multe detalii, cei interesați pot solicita informații la Salubritas, telefon 0233 236 771.

Chihuahua dog and gentle purple crocus flowers filtered sunny spring background

Cute-baby-and-dog-friendship-wallpaper

devushka_sobaka_progulka_osen_fotosessiya_97741_2560x1600-1

dog_and_soldier

Dog_loyalty_stories_an_endless_love

Dog-and-baby-friendship-wallpapers

Dog-wrangling-3

Great_Pyrenees_Sheep_Dog_Guarding_the_Flock_(5113678413)

loyal-dog

Staff Sgt. Erick Martinez, a military dog handler at Hill Air Force Base, Utah, uses an over-the-shoulder carry with Argo II on March 4, 2011. This exercise helped build trust, loyalty and teamwork between Martinez and Argo II, who have worked together for only two months. (U.S. Air Force photo/Airman 1st Class Allen Stokes)

original

U4qRN

ziua internationala a cainilor 26 august

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate