Ședința în care trebuia să se decidă dacă se mărește sau nu prețul la apă nu s-a mai ținut

0
sedinta-adi-aqua

Azi trebuia să aibă loc ședința ADI Aqua Neamț în care să se decidă printre altele dacă se aprobă ajustarea prețului apei cu indicele de inflație. Din minimul de 33 reprezentanți ai UAT-urilor care trebuiau să fie prezenți pentru ca ședința să fie statutară au fost prezenți doar 27 și ședința a fost amânată.
Interesant este că cei care au lipsit au fost cei care spuneau că nu sunt de acord cu ajustarea prețului la apă și au emis chiar hotărâri de consilii în sensul votării contra. Primăria Piatra Neamț, primăria Târgu Neamț, etc. Din câte am observat nici Consiliul Județean Neamț nu a dat mandat reprezentantului pentru a vota contra măririi prețului, deși președintele și vicepreședintele acestei instituții au declarat în presă că se vor opune.
Nu știm dacă de vină sunt convocările, concediile sau interesele ascunse, dar cert este că, în mare parte, cei care au declarat în presă că vor vota contra măririi prețului azi nu erau în sală să voteze contra și eventual să argumenteze votul.

Post-ul Ședința în care trebuia să se decidă dacă se mărește sau nu prețul la apă nu s-a mai ținut apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate