Care sunt problemele descoperite la acreditarea Spitalului de Urgență din Piatra Neamț

0

Comisia de evaluare cu atribuții în acreditarea Spitalului de Urgență din Piatra Neamț a trimis după control către conducerea spitalului un raport care conținea 36 de pagini de probleme.
Pentru a evita problemele de comunicare cu spitalul solicităm în mod public ca cele 36 de pagini de nereguli să fie publicate pe site-ul spitalului deoarece sunt de interes public.
Înțelegem că unele nereguli constatate au fost contestate de conducerea spitalului și poate vor fi eliminate, dar chiar și așa, cetățenii acestui oraș și al acestui județ au dreptul să cunoască ce conține acest document redactat de niște profesioniști pentru că e vorba de servicii publice de care depinde direct viața lor.
Dacă în cazul controalelor economice de genul celor de la Curtea de Conturi vorbim de constatări din cauza cărora nu moare nimeni, aici situația este diferită și categoric de interes public.
În speranța că domnul manager Lazăr va înțelege interesul public pentru acest document, mulțumim anticipat conducerii spitalului pentru atenție.

Iosub Robert

Post-ul Care sunt problemele descoperite la acreditarea Spitalului de Urgență din Piatra Neamț apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate