Azi, la Consiliul Județean, se decide dacă se va mări sau nu prețul la apă

0

Marți, 11.08.2015 , la ora 11, în sala de la Consiliul Județean Neamț se întrunește în ședință ADI Aqua Neamț. Printre subiectele de pe ordinea de zi se va discuta și ajustarea prețului la apa.
Deși ajustarea e de câțiva bani și reprezintă corelarea cu indicele de inflație, pe acest subiect sunt două opinii. Una, susținută și de primarul Piatra Neamț, prin care se dorește ca prețul la apă să nu se modifice pe motiv că este deja prea mare, și a doua, cea a companiei Apa Serv, care susține că ajustarea cu inflația se face anual conform contractului dintre Apa Serv și Adi Aqua Neamț.
Dacă prețul la apă va rămâne neschimbat, unii spun că nu se întâmplă absolut nimic, alții susțin că, fiind clauză în contract, veniturile nerealizate vor fi imputate celor care se opun.
Din păcate, în acest caz, ambele variante sunt cu probleme. Dacă prețul nu se ajustează, Curtea de Conturi sau alte organe de control zeloase pot imputa banii iar dacă prețul se ajustează cei care votează vor fi luați la ochi și bălăcăriți într-o anumită parte a presei.

I.R.

Post-ul Azi, la Consiliul Județean, se decide dacă se va mări sau nu prețul la apă apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate