Sărbătoarea Borleștenilor 2023, în imagini: Surprize, premii, momente de voie bună în comunitate

0

În perioada 19-20 august, comuna Borlești a îmbrăcat straie de sărbătoare. Evenimentul organizat la inițiativa primarului George MUTU, cu sprijinul Consiliului local Borlești și în colaborare cu Consiliul județean Neamț și Centrul de Cultură și Arte „Carmen Saeculare” a purtat numele „Sărbătoarea Borleștenilor”. Printre oficialitățile care au fost prezente alături de organizatori se numără Ion Asaftei, președintele CJ Neamț, prefectul de Neamț, Adrian Niță, vicepreședintele CJ Neamț, Adrian Păduraru și inspectorul școlar general, Florentina Moise.

Sătenii au avut parte de două zile pline de manifestări cultural-artistice, precum și de activități sportive.

Invitați precum Ansamblul Folcloric Comorile Neamțului, Trupa Lotus, Glance, Laurențiu Marian, Grupul Vocal Sânzienele, Parascheva Budacă, Miruna Asmarandei, Andrei Drăgușanu, Sofia Mihalache, Ecaterina Neamțu, Casian Vicoveanu, Radu Cercel, Savin și Brotnei, Ana Maria Mihalache, Anastasia Taban, Sofia Aursulesei, Alin Axinte, Ana Maria Dospinescu, Jean Inchim, Eva Manea, Elena Laura Căliman, Maia Anghel, Gabriel Ostahie, Amelia Saba, Daria David au oferit publicului spectator momente de bucurie și bună dispoziție.

De asemenea, nu au lipsit momentele culinare, focurile de tabără, artificiile, DJ-discoteca, șezătoarea, nici organizarea Cupei Borleștiului la fotbal.

Turneul de Minifotbal organizat cu ocazia SĂRBĂTORII BORLEȘTENILOR s-a desfășurat pe terenul Școlii Ruseni cu o finală de excepție, câștigată după lovituri de departajare, scorul fiind egal după timpul regulamentar de joc, de către VIITORUL RUSENI.

12 elevi care au terminat anul școlar cu media 10 au fost premiați de inspectorul școlar general Florentina Moise. De asemenea, au fost acordate mai multe premii de apreciere unor ONG-uri, tineri și cadre didactice cu rezultate deosebite la diverse concursuri școlare, sportive și vocaționale. 29 de cupluri de seniori, care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost, de asemenea, premiate.

Locația acesui eveniment a fost aceeași ca și în anii precedenți, și anume pe Aleea Dispensarului, în locul amenajat de Primăria Borlești pentru organizarea manifestărilor de acest gen.


Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate