Daniel Harpa, susținut de echipa PSD Neamț, candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean. Depunerea dosarelor de candidatură (VIDEO)

0

PSD Neamț a depus astăzi, 28 aprilie, de Florii, dosarele de candidatură ale președintelui Daniel Vasilică Harpa pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț și echipei de consilieri județeni.

După depunerea candidaturilor, în fața clădirii Consiliului Județean Neamț a avut loc o conferința de presă susținută de către Daniel Vasilică Harpa și echipa sa.

„Astăzi, când sunt în fața dumneavoastră și sunt în mijlocul colegilor mei, sunt președintele PSD Neamț, dar după data de 10 iunie voi fi președintele Consiliului Județean Neamț. Voi fi președintele CJ Neamț pentru tot ceea ce înseamnă colegii mei primari din județul Neamț. Acest lucru mă obligă să vin în fața dumneavoastră, a cetățenilor din județul Neamț, să garantez că facem politică până pe data de 9 (iunie). După ce vom câștiga, împreună cu colegii, Consiliul Județean și primăriile din județul Neamț, nu avem altceva de făcut decât să venim în sprijinul cetățenilor și să ne ținem de promisiunile din campania electorală.”, a declarat Daniel Vasilică Harpa, candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț.

Un loc fruntaș pe lista candidaților PSD pentru alegerea Consiliului Județean Neamț îl ocupă dr. Raluca Radu, specialist în Diabet, Nutriție și Boli metabolice, care s-a alăturat acestui demers electoral cu scopul principal de a-și pune la dispoziție experiența personală pentru îmbunătățirea sistemului sanitar din Neamț

„Așa cum spunea și domnul președinte, domeniul Sănătate este un domeniu de interes și totodată sensibil pentru comunitatea noastră. Iar eu, sintetizând cumva intervenția mea în câteva cuvinte, sunt aici să pun umărul la construcția acestui domeniu. Sunt aici să-mi susțin colegii medici și cadre medicale din tot județul, sunt aici să-mi susțin colegii social-democrați și, în primul rând, pacienții noștri. Acesta este obiectivul nostru: să ajutăm. Iar rolul meu aici, cumva, se sintetizează în această intervenție – alături de oamenii pe care îi îngrijim.”, a precizat dr. Raluca Radu.

Alături de Daniel Harpa și candidații social-democrați pentru Consiliul Județean Neamț a venit și liderul primarilor PSD din Neamț, respectiv primarul de Bârgăuani, Petrică Șchiopu care a declarat:

„Am plecat acum un an de zile, noi, primarii social-democrați din Neamț, alături de un coleg de-ai noștri, primarul de Târgu-Neamț, Daniel Vasilică Harpa, pentru a face un alt fel de politică în județul Neamț. Un proiect din care să reiasă acel președinte al CJ – un coleg dintre noi, un primar dintre noi.”

Mai jos, un material video de la depunerea candidaturilor, precum și lista completă a candidaților PSD la Consiliul Județean Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate