Vali Puică anunță revenirea în cursa electorală pentru Primăria Borlești

0

Vali Puică, un om îndrăgit de comunitatea locală din Borlești, a anunțat recent că se întoarce în cursa electorală pentru funcția de primar, exprimându-și dezamăgirea față de prestația actualului edil.

După o perioadă de reflectare și consultări cu locuitorii din Borlești, Vali Puică a decis să își depună din nou candidatura pentru această funcție. Motivația sa principală este dezamăgirea profundă față de modul în care actualul primar a gestionat problemele comunității și lipsa de progres în implementarea proiectelor cheie.

„Dragii mei, sunt Vali Puică și cu permisiunea dumneavoastră mă întorc la primărie. Se spune că vorba multă este sărăcia omului, așa că voi încerca să fiu cât mai concis în ceea ce am de spus. Mă întorc la primărie ca să ne apucăm din nou de treabă, deoarece primarul de rezervă pe care l-am lăsat în locul meu timp de patru ani nu a făcut mai nimic.

Prea multe nu am ce să vă mai spun, pentru că, dumneavoastră, locuitorii comunei Borlești, știți cel mai bine adevărul. Mă cunoașteți. Știți ce am făcut în perioada câtam fost primar: două grădinițe, două cămine culturale, un port nou, am renovat școlile, drumurile. Și când spun că am făcut aceste lucruri, nu mă refer la mine personal, căci nu le-am realizat singur și nici pe banii mei.

Totul a fost făcut împreună cu dumneavoastră, care ați ales să mă trimiteți împreună cu echipa mea PSD la primărie, ca să administrez banii comunei și pentru a atrage de zeci de ori mai mulți banii europeni -ceea ce am și făcut.

Cu voia dumneavoastră, după alegeri mă-ntorc la primărie pentru a reporni reconstrucția și modernizarea Comunei Borlești. Doamne ajută și să ne vedem sănătoși după alegeri, căci avem multă treabă de făcut.”, a transmis recent Vali Puică.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate