Prefectul de Neamț, Adrian Niță: „Este o onoare și o mândrie că Germania este primul partener comercial al României”

0

Marcel Ciolacu, Primul Ministru al României, a avut ieri o importantă vizită de lucru la Berlin, unde s-a întâlnit cu Olaf Scholz, Cancelarul Republicii Federale Germania, pentru a discuta aspecte deosebit de relevante legate de dezvoltarea și consolidarea relațiilor bilaterale dintre cele două țări, cu un accent deosebit pe parteneriatul economic.

În urma acestei vizite, Prefectul de Neamț, Adrian Niță, a transmis un mesaj de apreciere față de vizita premierului, subliniind faptul că această întâlnire va aduce o mulțime de beneficii țării noastre:

Este o onoare și o mândrie că Germania este primul partener comercial al României, iar această întâlnire este o etapă esențială în continuarea acestui parteneriat reciproc benefic. Îmi exprim speranța că această cooperare va aduce oportunități de dezvoltare și creștere economică, prin crearea de noi locuri de muncă bine plătite în țara noastră.

În plus, sunt încântat de dorința liderului nostru de a solicita sprijinul Germaniei pentru aderarea României la Spațiul Schengen, un pas semnificativ care va aduce multe beneficii cetățenilor noștri. În același timp, discuțiile privind extinderea prezenței companiilor germane în zona industriei românești de apărare sunt promițătoare pentru dezvoltarea și inovarea acestei industrii.

Cu încredere și optimism, aștept cu nerăbdare rezultatele acestei vizite de lucru, care cu siguranță va deschide noi căi de colaborare între România și Germania.

Felicitări Primului Ministru pentru inițiativa sa și pentru eforturile continue de a construi un viitor mai bun pentru țara noastră!”, a transmis Prefectul județului Neamț, Adrian Niță.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate