Daniel Harpa: „Miroase a asfalt proaspăt pe Valea Muntelui” – Se lucrează intens pe DN15. Urmează un nou strat de asfalt pe Viaductul de la Poiana Largului și pe drumul către Grințieș

0

Cu scurt timp în urmă, Președintele PSD Neamș, Daniel Vasilică Harpa a anunțat că au început lucrările de modernizare a Drumului Național 15 (DN15) – „𝐮𝐧 𝐝𝐫𝐮𝐦 𝐭𝐮𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜, 𝐞𝐜𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐜 𝐬̦𝐢 𝐞𝐜𝐮𝐦𝐞𝐧𝐢𝐜, 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐥𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮 𝐬̦𝐢 𝐀𝐫𝐝𝐞𝐚𝐥.

Astăzi au început lucrările de asfaltare între Poiana Largului și Hangu (km 244+250, până la km 257) – o investiție în valoarea de aproape 6 milioane lei, fără tva, realizată cu fonduri de la bugetul de stat, de la Ministerul Transporturilor prin CNAIR. Potrivit președintelui PSD Neamț, lucrările pe acest sector de drum vor fi gata până la sfârșitul lunii august, cel târziu.

Noi ne ținem de cuvânt, ba facem mai mult decât am promis:

• se va așterne strat nou de asfalt și pe viaductul de la Poiana Largului (inclusiv schimbarea rosturilor).

• se continua asfaltarea către Grințies, până la limita cu județul Harghita.

Un drum extrem de important pentru Neamț, care ar fi trebuit să fie gata de acum un an de zile, dar lucrările au fost blocate de liberali prin reclamații la toate instituțiile statului. Reclamații care s-au dovedit a fi… false.

🤝Un singur lucru vă mai spunem: în ciuda impedimentelor din trecut, echipa PSD continuă să lupte pentru oameni. Drumuri bune și sănătate vă dorim!

Cu respect, Daniel Vasilică Harpa- președinte PSD NEAMT & Razvan Cuc, Asaftei Ion și Adrian Păduraru.”, a mai transmis acesta.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate