Daniel Harpa: „Îl rog respectuos pe președintele PNL Neamț să-l tragă de urechi pe Cătălin Predoiu, ministrul de Interne și colegul său de partid, dacă nu îi convin numirile din Poliția Neamț”

0

George Lazăr acuză fără dovezi, subminând credibilitatea și democrația locală

În ultimele declarații făcute de președintele PNL Neamț, George Lazăr, asistăm la o nouă tentativă de denigrare politică prin acuzații nefondate aduse unei angajări „marca PSD”. Afirmațiile făcute de acesta, cum că „singura recomandare necesară pentru a conduce o instituție este să fii rudă cu președintele, domnul Vasilică Harpa”, nu doar că sunt calomnioase, dar și subminează credibilitatea și democrația locală.

Este regretabil să vedem cum un lider politic recurge la astfel de tactici murdare în loc să se concentreze pe problemele reale ale comunității și să ofere soluții constructive. Acuzațiile fără temei aruncate în spațiul public nu fac decât să alimenteze tensiunile politice și să distrugă încrederea cetățenilor în reprezentanții lor.

Constat cu surprindere că președintele PNL Neamț, dl George Lazăr, a făcut o obsesie cel puțin ciudată, în ceea ce mă privește. Am decis o perioadă să nu răspund acestor așa-zise “comunicate de presă” ale PNL, tocmai pentru a nu coborî în mediul murdar pe care vrea să-l întrețină acest domn Lazăr.

Astăzi însă, după încă o aiureală denumită pompos “COMUNICAT DE PRESĂ”, mă văd nevoit să răspund. Numirile în funcțiile de conducere ale Poliției Române se fac după anumite proceduri și criterii, iar în niciun caz calitatea de fin nu se regăsește printre ele. De altfel, îi atrag atenția dlui Lazăr că, de prin 2020, PNL deține mandatul la Ministerul de Interne- singura instituție care face numiri în Poliția Română. Prin urmare, îl rog respectuos pe președintele PNL Neamț să-l tragă de urechi pe Cătălin Predoiu, ministrul de Interne și colegul său de partid, dacă nu îi convin numirile din Poliția Neamț.

În final, doresc să mă adresez membrilor responsabili PNL (cu mulți dintre ei vorbesc, pentru că așa este civilizat), să limiteze excesele de comportament și limbaj ale dlui Lazăr. Asta pentru că, (și) după bătăliile electorale vom trebui să facem proiecte bune pentru cetățenii județului Neamț, iar climatul de ură și violență verbală nu aduce nimic bun.

Așa cum spune o vorbă din bătrâni, funcțiile trec, oamenii rămân. Care sunt oameni…”, a transmis Daniel Vasilică Harpa, președinte PSD NEAMT.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate