Polițiștii roznoveni caută o femeie dispărută din data 10.01.2015

0

fotoÎn ziua de 13.01.2015, în jurul orei 10.00, Poliția orașului Roznov a fost sesizată despre faptul că în data de 10.01.2015 Pruteanu Cristina, de 41 de ani, din Roznov a plecat de la domiciliu spre locul său de muncă, iar de atunci nu a mai revenit acasă.
Imediat au fost mobilizate mai multe echipaje de poliție care au demarat activitățile de căutare atât pe raza comunei cât și în localitățile învecinate.
Din verificările efectuate a rezultat că femeia a fost văzută ultima dată în dimineața zilei de 10.01.2015 în stația de autobuz din centrul orașului Roznov, de unde a plecat cu un mijloc de transport în comun spre localitatea Dumbrava Roșie. Totodată aceasta nu a mai ajuns la sediul spălătoriei, unde era angajată și nici nu a mai revenit pana în prezent la domiciliul său.
La momentul dispariţiei femeia era îmbrăcată cu o geaca scurtă de culoare roșie, purta o pereche de pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, iar în picioare ghete de culoare neagră, capul fiind acoperit cu un fes tricotat roșu.
Semnalmente: înălţime – 1,65 m., greutate – 60 kg., constituție atletică, ochii căprui, părul șaten, tuns scurt, ondulat, faţa ovală, având accent moldovenesc.

Cetăţenii care pot oferi orice date care să conducă la găsirea femeii sunt rugaţi să apeleze gratuit 112 – Apelul de Urgenţă ori să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate