Accident în Roznov

0

accident1Sâmbătă, în jurul orei 10.30, Poliția Orașului Roznov a fost sesizată despre faptul că în pe str. Eternităţii a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.
La fața locului s-a deplasat, imediat, o echipă operativă care a constatat că un autoturism marca Ford Fiesta condus pe strada Eternității, a intrat în derapaj datorită carosabilului acoperit cu zăpadă şi a vitezei de rulare și a acroșat o tânără de 19 ani, din Roznov care se afla pe acostamentul din afara părţii carosabile din dreapta sensului de mers al autoturismului. În urma accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fără încuviințarea organelor de poliţie. În mai puțin de o oră acesta a fost depistat de către polițiști pe str. Sub Deal din Roznov și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Tânărul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate