Pokemon Go, lansat oficial și în România, victima unui atac cibernetic

0
pokemon go

Pokemon Go poate fi descărcat începând cu weekendul trecut oficial și în Romania din magazinele de aplicații App Store și Google Play, nu doar de pe site-urile alternative.

În week-end, serverele din diverse locuri ale lumii s-au blocat, enervându-i pe jucători. Mai ales după lansarea în țările europene jocul a fost aproape imposibil de jucat din cauza numărului mare de useri curioși să instaleze jocul. În plus, un grup de hackeri a revendicat un atac asupra serverelor companiei.

Jocul are succes uriaș fiindcă a fost bine gândit să răspundă la preferințele celor care stau toată ziua cu „nasul” în smartphone”. Hărțile virtuale sunt combinate cu lumea reală și oamenii pot vedea micii monstruleți suprapusi peste lumea reală. Când te apropii de un pokemon camera telefonului se deschide și vezi micul monstru pe ecranul telefonului suprapus peste lucrurile din lumea reală. Evident că îi poți face și poze pe care apoi le poți distribui. Jocul a creat dependență și foarte mulți au „butonat” ore în șir năuci pe străzile orașelor.Va crește numărul celor care se vor plimba haotic pe străzi, culegând „pocket balls” și colectând diverșii monstruleți, fie că este vorba de Ratatta, Zubat sau Charmander.

Sursa: Hotnews.ro

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate