ADMITERE la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, Extensia Piatra-Neamţ – sesiunea 2016

0
infoutil_picture.php_

Academia de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, Extensia Piatra-Neamţ, organizează concurs de admitere – sesiunea 2016:

I. Înscrieri: 19-22 iulie / Concurs: 25-28 iulie

II. Înscrieri: 5 septembrie / Concurs: 6-8 septembrie

SPECIALIZĂRI: – INTERPRETARE MUZICALĂ – 4 ani: INSTRUMENTE (vioară, violă, violoncel, contrabas, chitară clasică, pian, percuţie) şi CANTO CLASIC; PEDAGOGIE MUZICALĂ – 3 ani;

Pentru anul universitar 2016-2017, Extensia Piatra-Neamț are disponibile 28 de locuri bugetate care vor fi distribuite astfel: interpretare muzicală – instrumente 8 locuri și canto clasic alte 8 locuri, iar la pedagogie muzicală 12 locuri. Pe lângă locurile bugetate, sunt disponibile și un număr de 7 locuri la taxă, între care 4 sunt distribuite la interpretare muzicală – instrumente, iar 3 dintre ele la pedagogie muzicală. De asemenea, studenții pot opta și pentru Modulul de „Muzică vocală tradițională”, care se desfășoară pe o durată de 3 ani în paralel cu una dintre specializări.

Se pot înscrie la concurs, fără limită de vârstă, absolvenți ai liceelor de specialitate teoretice și pedagogice, educatori și învățători aflați în activitate. Pe lângă aceștia, pot participa și candidați cu diplomă de bacalaureat, fără pregătire de specialitate dar cu aptitudini muzicale.

În perioadele 18-24 iulie şi 5-6 septembrie se asigură, în funcţie de solicitări, cursuri de pregătire gratuite.

Contact: Academia de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, Extensia Piatra-Neamţ, Str. Ştefan cel Mare, nr. 67, Tel./fax 0233237596 e-mail: [email protected].

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate