În curând, vopselele decorative de prestigiu de la Giorgio Graesan & Friends Milano în județul Neamț!

0
LOGO GG

În zilele 3-5 august, între orele 10.00 – 18.00 vor avea loc prezentări și cursuri de vopsele decorative în Piatra-Neamț pe strada Aleea Ulmilor.

Ușile showroom-ului vor fi deschise pentru toți cei interesați să vadă, dar și să învețe noi tehnici de decorare a pereților cu vopsele decorative de la Giorgio Graesan & Friends.

Patru maeștri aplicatori vor aplica produse pe pereți și vor sta la dispoziția celor interesați cu informații și mici secrete,veți putea viziona live cum ia naștere showroom-ul nostru.

Aveți la dispoziție panouri și materiale decorative în așa fel încât, dacă vă pasionează, să puteți încerca produsele companiei: Istinto, Spatula Stuhhi, Spirito Libero, Neve, La via Lattea, Gioia, White Paint, Colore e Oro, Minimal.

Vopsele decorative, metalizate, sidefate, efecte perlescente aurii, argintii, iridescente, mate, vopsele cu sclipiri de diamant, vopsea cu aspect de marmura, de piatră spartă, vopsea efect bambus, vopsea efect zen și multe altele se găsesc în gama de produse.

Vopselele decorative Giorgio Graesan se caracterizează prin culoare, expresie, originalitate, emoție și personalitate – pereți cu efecte de marmură, catifea, mătase, satin sau metalice, efecte decorative șanjante în funcție de unghiul de reflexie a luminii.

Nu ezitați să ne contactați pentru alte informații la numerele:

  • 0736 337 044
  • 0747 033 023
  • www.giorgiograesan.ro

LOCALIZARE

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate