La Consiliul Județean Neamț a început munca pe bune

0

Ședința de astăzi de la Consiliul Județean Neamț a fost o ședință cam cum ar trebui să fie o ședință normală de Consiliu Județean. Dacă mai veneau și cei din opoziție pregătiți, chiar ar fi fost o ședință perfectă.se-munceste
Actuala majoritate a venit cu o mulțime de proiecte, ședința a durat 4 ore și s-au luat o mulțime de decizii care vor influența cert mersul lucrurilor în Neamț în următorii 4 ani.
La cum arăta mapa de ședință este clar că PSD-iștii și-au sacrificat multe ore sau zile pentru pregătirea acestei ședințe. Și modul în care a fost condusă ședința a fost unul neașteptat de bun, ținând cont că suntem la început de mandat. Cei din opoziție au fost lăsați să își spună punctele de vedere, chiar dacă nu au contat, nimeni nu a vorbit peste nimeni, chiar un PSD-ist a fost oprit când a încercat să contreze un liberal pe subiectul unei rectificări de buget și, mai mult de atât, este de apreciat faptul că nu am mai văzut obișnuitele glume și ironii dinspre putere către opoziție sau invers, ceea ce arată o ridicare a nivelului discursului în Consiliul Județean și o notă de seriozitate dată acestor ședințe.
Sperăm ca următoarea ședință să țină 8 ore, spre disperarea celor care vin la Consiliul Județean doar ca să aibă de unde pleca, și mai sperăm ca cei din conducerea Consiliului Județean să poată ține ritmul cu care au plecat la drum.

I.R.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate