Hoții de păduri din Neamț au fost avertizați de cineva din presă că urmează să fie săltați

0

Hoții de păduri din Neamț au fost avertizați de cineva din presă că urmează să fie săltați, dar ei nu au crezut și au continuat să fure.
În data de 15 Iunie 2015 ziarpiatraneamt.ro a atenționat hoții de lemn din Neamț despre ceea ce va urma în articolul ” Serviciile au verde la pădure ” în care se spunea:
Unul dintre subiectele discutate în CSAT a trecut puțin mai neobservat, dar e bine de știut că problema defrișărilor ilegale a devenit o prioritate de securitate națională, conform deciziilor luate în cea mai recentă ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Țării.
Tot ce este de siguranță națională intră într-un alt regim juridic, interceptările, arestările, filajele și tot ce presupune documentarea activităților infracționale sunt mult mai ușor de făcut iar unele chiar nu mai necesită mandat când se vorbește de securitate națională.
Asta înseamnă că la nivelul județului Neamț, de acum toți cei care făceau afaceri dubioase cu lemn trebuie să se oprească și să se apuce de altceva sau să se pregătească de o perioadă lungă de detenție.

Din păcate, hoții de lemne din Neamț nu au înțeles ce înseamnă faptul că activitatea lor a devenit ”prioritate de securitate națională” sau nu au citit ZiarPiatraNeamt.RO
În continuare defrișările ilegale sunt ”prioritate de securitate națională” ceea ce presupune că servicii precum SRI sau DGIPI (doi și-un sfert) pot oferi ”suport de specialitate” procurorilor (interceptări, filaje, etc. ) mai ușor, uneori chiar și fără mandat.
Așadar, nici un hoț de lemn din Neamț nu mai poate dormi liniștit, acum se pot folosi pentru prinderea lui toate metodele care se folosesc în cazurile de terorism, spionaj sau alte fapte ce țin de” securitatea națională ”.
Hoții care au furat pădurile din Neamț, dacă mai au un dram de minte în cap, ar trebui să se predea singuri imediat sau să emigreze, cel mai aproape în Australia. Să te ocupi, în România, de infracțiuni care au ajuns subiect în CSAT și au și fost catalogate ca fiind de ”securitate națională” trebuie să fii cel puțin foarte prost ca să consideri că poți scăpa.

Iosub Robert

PS: ” Suportul de specialitate ” la un astfel de caz înseamnă o muncă fantastic de mare și extraordinar de grea, motiv pentru care felicităm pe cei de la ”doi și-un sfert” și așteptăm cu nerăbdare să ne prezinte și polițiștii care închideau ochii la tot ce transportau bandiții.

Post-ul Hoții de păduri din Neamț au fost avertizați de cineva din presă că urmează să fie săltați apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate