GAL-urile din Neamț, o gură de oxigen pentru județul Neamț

0
bani-buzunar

După cum ați văzut toți cei care mergeți prin județ, în mediul rural nemțean țăranii sunt în extaz și nu le mai poate șterge nimeni zâmbetul de pe față și bucuria din suflete adusă de activitățile derulate pe milioane de euro de către Grupurile de Acţiune Locală din Neamț.
Aceste organizații fac lucruri bune ca să ne fie nouă bine și cheltuie banii doar rațional și numai în interesul cetățeanului.
Astfel, de exemplu GAL-ul de la Ceahlău, pe 2015 a alocat odată 15.000 de euro pentru publicitate și încă odată 3.200 tot pe publicitate.
GAL-ul Ștefan cel Mare a fost puțin mai isteț. A realizat un film de prezentare de 3.821 euro.
GAL-ul Roznovanu și-a dat și el în petec cu 2.783 euro întreținerea paginii de internet, 10.000 euro publicitate în mass-media și doar 12.101 euro organizare de evenimente.
Exemplele de mai sus sunt doar câteva pe care le-am putut documenta și sunt doar din achiziții recente din 2015. Dacă e să însumăm ce fac băieții ăștia de pe la GAL-urile din Neamț cu banii europeni se văd imediat miliardele care merg la presa din Neamț și miliardele care merg la ”organizări de evenimente”.
În curând vom face o analiză mai amănunțită a eficienței cu care s-au cheltuit milioane de euro la GAL-urile din Neamț și vă vom prezenta și realizările acestora.

Iosub Robert

Post-ul GAL-urile din Neamț, o gură de oxigen pentru județul Neamț apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate