Doamna consilier Ana Ioniță vrea să aducă parcările înapoi la primărie

0
ana-ionita

Vă spuneam săptămâna trecută că doamna consilier local Ana Ioniță a pus în ședință problema readucerii parcărilor înapoi în administrarea primăriei. Ceea ce părea doar o dispută pe principii, procedura de readucere a parcărilor la primărie fiind greoaie, se pare că nu a fost doar o discuție. Doamna Ioniță a început diligențele necesare emiterii unei Hotărâri de Consiliu Local care să anuleze hotărârea din 2005 prin care aceste servicii au fost externalizate.
Deoarece se pare că este aproape imposibil crearea unui departament în primărie care să se ocupe de parcări, doamna Ioniță a venit cu ideea de a se crea o firmă a primăriei pe modelul firmei care administrează parcările din Târgu Neamț și aparține primăriei și care merge bine.
Dacă inițiativa doamnei Ioniță va ajunge în plenul Consiliului Local și va reuși să și fie aprobată de consilieri, profitul care ar intra direct în buzunarele municipalității ar fi de minim 3 miliarde anual, fiind posibilă și reducerea prețurilor plătite acum de pietreni la parcările de reședință sau la deblocări.
Un alt mare deranj pe care îl creează doamna Ana Ioniță este faptul că la fel ca în cazul parcărilor vrea să propună și revenirea la primărie a administrării cimitirelor unde nu mai este un secret că lucrurile miros destul de urât.
Modul în care sunt contractate acum parcările și cimitirele fac ca revenirea în administrarea primăriei să fie aproape imposibilă, dar cu eforturi și voință politică nimic nu este imposibil.
Totuși, noi am consultat lista cu numele celor care ar putea fi deranjați de inițiativa doamnei Ioniță, adică a celor care papă de la parcările de reședință și de la cimitire, și suntem aproape siguri că aceste propuneri nu vor trece de Consiliul Local, iar dacă doamna Ioniță insistă… poate băieții deștepți vor găsi o metodă prin care să fie înlăturată din Consiliul Local.

D.D.

Post-ul Doamna consilier Ana Ioniță vrea să aducă parcările înapoi la primărie apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate