De ce nu trebuie ca în România să vină refugiați musulmani

0
musulmani

1. România nu găsește variante pentru a asigura câteva sute de locuri în plus în azile pentru bătrânii români. Ar fi o sfidare pentru tot poporul să găsești mii de locuri în azile pentru refugiați în timp ce bătrânii tăi mor singuri și fără un ajutor.
2. În ultimii ani am primit deja peste 20.000 de persoane din Moldova și Ucraina. Ar fi o sfidare pentru poporul român care nu a împărțit cu nicio țară din UE pe cei douăzeci de mii de moldoveni și ucraineni ca acum aceste țări să își împartă refugiații cu noi.
3. Musulmanii nu se vor putea niciodată integra în România. Dincolo de diferențe religioase și ura declarată față de creștinism, ei nu suportă și reacționează violent la consumul de alcool, ceea ce la noi e o obișnuință. Reacționează la fel de negativ la consumul de carne de porc, ceea ce la noi e obicei național, și sunt educați în spiritul lipsei de toleranță religioasă, ceea ce la români e tocmai invers.
4. Oricât am respecta noi musulmanii, ei au probleme foarte mari între ei, unii cu alții. Din cauza diferențelor lor de interpretare a propriei religii se omoară între ei, își dau foc, se bat cu bestialitate… Aspecte care vor revolta dincolo de orice posibilitate de control populația majoritară română.
5. Printre refugiați sunt deja infiltrate elemente teroriste sau oameni instruiți să facă dezordine publică care vor crea probleme deosebite României.

D.E.

Post-ul De ce nu trebuie ca în România să vină refugiați musulmani apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate