DNA a arestat un individ care pretindea că vinde ” influență asupra unor lucrători SRI ”

0

DNA a reținut o formă de viață cu un nume predestinat. Șocarici C.G.
Forma de viață se dădea domestică și spunea că trăiește pe lângă casa SRI unde are pile destul de puternice încât să poată influența ANAF-ul și justiția.
Cu această poezie, de care se folosesc deja prea mulți escroci din această țară, a reușit să ia sume importante de bani,de ordinul miliardelor, de la un patron care avea probleme cu legea numai că la un moment dat patronul a devenit denunțător iar cel care se dădea protejatul SRI s-a dovedit a nu fi protejat de nimeni, fiind umflat de DNA.
Cu multă greață, întâlnim zilnic forme de viață care, dacă nu o spun direct dau de înțeles că ar fi oamenii serviciilor, în realitate ei fiind doar niște escroci greu de verificat. De fapt, pe asta se și bazează când dau de înțeles că sunt acoperiți, sprijiniți sau susținuți de vreun serviciu și pentru asta cer sume de bani sau diverse favoruri. Ei știu clar că omul simplu nu are cum să verifice vreodată dacă o astfel de năpârcă este sau nu în legătură cu vreun serviciu.
Pentru cei care întâlniți astfel de băieți deștepți care vă spun că sunt din servicii sau au conexiuni în servicii și vă pot ajuta vă recomandăm să-i priviți ca pe singura șansă reală de scăpare. Ei pot fi lozul dumneavoastră câștigător.
Așadar, dacă cineva vă sugerează vreodată că vă poate rezolva o problemă ”delicată”, contra unei sume de bani, prin influența pe care o are asupra unui serviciu secret, este ocazia dumneavoastră unică de a vă reduce din pedeapsa de care vă temeți. Denunțați pe cel care vă cere banii contra sprijinului serviciilor. Acest denunț vă poate ajuta să vă reduceți sau să scăpați de tot de pedeapsa de care vi se promitea să scăpați dacă dați bani.
De asemenea vă îndemnăm să denunțați și formele de viață care fac presiuni asupra dumneavoastră pentru a obține orice fel de beneficii dându-vă de înțeles că ar avea conexiuni cu vreun serviciu. Astfel de escroci sunt niște gunoaie care nu fac decât să strice gratuit imaginea unor profesioniști care, cu bune, cu rele, au un rol esențial în tot ceea ce înseamnă siguranța națională și marea criminalitate. Priviți la ce se întâmplă în țările din jur. Ce probleme au ei, câte arme și droguri au în stradă, câte atentate, câte grupări extremiste, etc. și faceți comparație cu ce e la noi. Astfel veți înțelege care e ocupația principală a serviciilor din România.
Vă garantăm că nici un serviciu nu este la dispoziția nimănui și nu există noțiunea de ”om al serviciilor”. Mulți au crezut asta și au mers în final la pușcărie. Un exemplu concludent este la Neamț, cel al lui Sorin Ovidiu Vântu, care era prieten la cataramă cu directorul SRI și cu muți alții din sistem, dar când a sărit calul tot la pușcărie a ajuns.
Deci, cum prindeți unul care vă promite sprijin din partea serviciilor contra unei sume de bani, nu uitați: el este lozul câștigător. Denunțați-l !

Iosub Robert

Post-ul DNA a arestat un individ care pretindea că vinde ” influență asupra unor lucrători SRI ” apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate