Bacalaureat în Neamț: 3.278 de elevi au fost prezenți la proba la alegere a profilului şi specializării

0
????????????????????????????????????

Vineri, 8 iulie, elevii au susținut ultima probă scrisă din cadrul Examenului de BAC 2016, proba la alegere a profilului şi specializării (proba E)d).

Candidaţii au putut opta pentru una dintre următoarele discipline: Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică şi argumentare, Sociologie şi Psihologie.

Conform reprezentanţilor ISJ Neamț, participarea candidaților la proba scrisă obligatorie a fost următoarea:

  • înscriși- 3.431
  • prezenți- 3.278
  • neprezentați- 153

Astăzi, alţi patru elevi din Neamț au fos eliminați din proba la alegere, în funcție de profil și specializare, pentru că au avut asupra lor aparatură interzisă. Doi candidaţi erau din Centrul de examen de la Liceul ”Carol I” din Bicaz, unul de la Centrul de examen Colegiul Tehnic ”Petru Poni” din Roman și unul de la Centrul de examen Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” din Tg. Neamț.

Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 12 iulie (până la ora 16,00). În aceeași zi, vor putea fi depuse contestațiile (între orele 16,00 — 20,00), care vor fi soluţionate în perioada 13 — 15 iulie. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 16 iulie.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate