Tabăra de creație ”Aripi de Înger”, ediția a XI-a

0

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Teofan, Arhiepiscopul Iașilor și Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, Tabăra de creație ”Aripi de Înger”, ajunsă la a XI-a ediție, și-a deschis porțile la începutul acestei săptămâni.

Tabăra se desfășoară la Centrul de Servicii Sociale ”Samariteanul Milostiv” din Săvinești și este organizată de Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială din Piatra-Neamț, în parteneriat cu Fundația Solidaritate și Speranță – filiala Săvinești și parohia ”Sf. Voievozi„ din Săvinești.

Prima serie a Taberei de creație „Aripi de înger” a debutat cu prezența unui număr de 11 participanți, din Piatra-Neamț și comuna Săvinești, copiii beneficiind de o săptămână plină de evenimente interactive.

Programul taberei include: activități educative și recreative, plimbări în aer liber, plimbări cu telegondola, precum și vizitarea muzeelor din orașul Piatra-Neamț.

De asemenea, fiecare serie se va încheia cu un mic program artistic pregătit de tinerii participanți.

Supravegherea copiilor este asigurată permanent de către animatorii responsabili pe fiecare grupă de participanți. Aceștia sunt coordonați de directorul taberei, profesori de diverse specializări și de un asistent medical. Împreună formează o echipă de oameni instruiți care oferă participanților un mediu sigur, educativ și recreativ.

Tabăra de creație „Aripi de înger” reprezintă un mod inedit de a descoperi locuri noi, de a învăța din frumusețea culorilor și de a dezvolta relații de prietenie noi.

Cei care doresc să afle mai multe detalii și să se înscrie în Tabăra de creație ”Aripi de Înger” o pot face la următoarele numere de telefon: 0747201944 sau 0753576292.

sursa: Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate