Trei eleve din Neamț vor primi stimulente financiare din partea Guvernului

0

Absolvenții care au obținut media 10 la examenele naționale din acest an (Evaluarea Națională și Bacalaureat), vor primi stimulente financiare, conform unui comunicat remis de Guvernul României.

„Absolvenții care au obținut media 10 la Evaluarea națională și la examenul de Bacalaureat vor primi stimulente financiare, în semn de apreciere față de performanțele realizate. Potrivit unei hotărâri adoptate astăzi de Guvern, stimulentele sunt în valoare de 1.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obținut media 10 la Evaluarea națională pentru clasa a VIII-a, respectiv de 3.000 de lei pentru fiecare absolvent de liceu care a obținut media 10 la examenul național de Bacalaureat 2016„, se arată în comunicat.

Din Neamț această performanță a fost punctată de trei eleve: Miruna Mihaela Ignat – Colegiul Naţional “Roman Vodă” Roman, care a promovat Evaluarea Naţională cu media 10 și absolventele Colegiului Naţional “Petru Rareş” Piatra-Neamţ. Laura Mihaela Gheoldan și Corina Hetea, care au încheiat Bacalaureatul cu 10.

În acest an, 86 de absolvenți de clasa a XII-a au obținut media 10 la examenul de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2016, iar 253 de absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media 10 la evaluarea națională

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate