Şoferi beţi şi fără permis depistaţi în trafic de poliţiştii nemţeni

0
weekend

În ziua de 15.04.2016, în jurul orei 18.18, un echipaj de poliţie rutieră a identificat în trafic, pe strada Anton Pann din Roman, un bărbat de 29 de ani, din Tămăşeni. Acesta conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, așa cum a rezultat în urma testării cu aparatul etilotest.

Tot în jurul orei 18.18, un alt bărbat de 24 ani, din Piatra Neamţ, a fost depistat de către polițiști, în timp ce acesta conducea un autoturism pe str. Dimitrie Leonida din Piatra Neamţ, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cel în cauză avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Sâmbătă 16.04.2016, în jurul orei 14.45, pe drumul comunal 145, din localitatea Gârcina a fost identificat un bărbat de 63 ani, care conducea o autoutilitară, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. În momentul opririi în trafic bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vineri, în jurul orelor 11.30 și 15.10, alți doi conducători auto au fost depistați în trafic conducând un autovehicul fără permis de conducere, pe raza localităților Petricani și Alexandru cel Bun.

Tot vineri, la orele 13.09, pe raza localității Ticoș Floarea, un echipaj de poliție rutieră a oprit în trafic un autoturism, care a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 79 km/h. În urma legitimării conducătorului auto, un bărbat de 45 de ani, din Suceava și a verificării documentelor auto, s-a constatat că autoturismul, marca Mercedes, avea aplicate plăcuțele cu numere de înmatriculare eliberate de autoritățile belgiene, acestea fiind valabile până pe data de 31.03.2016 .
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă de 420 de lei și 3 puncte de penalizare pentru încălcarea regimului legal de viteză în localitate, iar cercetările privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul neînmatriculat continuă.
Totodată, polițiștii au reținut permisul de conducere pentru săvârșirea infracțiunii și certificatul de înmatriculare pentru lipsa RCA. În toate cazurile cercetările sunt continuate de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii la regimul circulației pe drumurile publice.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate