Se cere demisia conducerii Apa Serv

0
iacoban-tvm

De peste un an de zile se pregătește de către un trust de presă motivarea schimbării conducerii de la Apa Serv. Motivația publică este desigur prețul la apă, care nu a fost niciodată decis de companie, dar asta e altă poveste. În realitate, oameni bine informați spun că problema este că actuala conducere nu răspunde tocmai cum ar vrea unii la comenzi și bat la ușa județului peste 150 milioane euro care trebuie împărțiți ”corect”.
Prima voce autorizată care a cerut în direct la un post local TV schimbarea conducerii Apa Serv este domnul Constantin Iacoban, președintele Consiliului Județean Neamț. Din păcate, situația este puțin ciudată pentru domnia sa deoarece, din toate firmele consiliului județean, Apa Serv este cea care produce cel mai mare profit și în afară de Troleibuzul restul fiind falimentare dar necerându-se demiterea conducerii acestora. Dacă e să ne uităm că Apa Serv este și cea care a contractat cele mai multe fonduri europene, deja nu prea vedem ce s-ar putea reproșa clar conducerii companiei.
În cazul în care se reușește schimbarea conducerii Apa Serv chiar ar fi curios de văzut cine va putea, nu să scadă prețul la apă, ci măcar să îl mențină așa cum e până în 2018 fără să falimenteze compania și fără să piardă banii europeni.
Discursul cu scăderea prețului la apă este unul periculos pentru că dezideratul nu prea este realizabil în condițiile în care dorim să accesăm bani europeni. În decursul istoriei locale am avut chiar și politicieni care au promis apa gratis numai că nu a fost așa.
Singura variantă este să așteptăm să treacă timpul și să revenim peste 2-3 ani la acest articol și să vedem dacă am avut dreptate și dacă, cu orice conducere a companiei, vom avea până în 2018 un preț mai mic sau unul mai mare.

Iosub Robert

Post-ul Se cere demisia conducerii Apa Serv apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate