Scandal la Săvinești. Șapte persoane au fost reținute de polițiști

0

O ceartă intrafamilială care a avut loc sâmbătă, 9 februarie, pe strada Bistriței din localitatea Săvinești, în jurul orei 13:00, a degenerat într-un adevărat scandal în care au fost implicate în jur de 30 de persoane.

foto cu caracter ilustrativ
foto cu caracter ilustrativ

La fata locului s-au deplasat polițiști, dar și luptătorii S.A.S,  pentru a aplana conflictul și implicit la identificarea și conducerea la sediul poliției a scandalagiilor.

Potrivit celor precizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu, au fost reținute șapte persoane cu vârste cuprinse între 31-71 de ani, toți din localitatea Săvinești.

Din cercetările efectuate a reieșit că scandalul ar fi izbucnit pe fondul unor neînțelegeri mai vechi între o femeie de 36 de ani și soțul acesteia de 31 de ani. În cearta celor doi au intervenit și rudele, iar totul a degenerat într-o bătaie în care s-au lovit cu obiecte contondente. În urma scandalului, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.

„Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și încăierare, urmând să se stabilească participația fiecărei persoane și luarea măsurilor legale care se impun”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu.

 

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate