S-a umplut învățământul nemțean de directori de școli proști făcuți grămadă

0

În ultima perioadă am avut ocazia să stau de vorbă neoficial cu unii dintre noii directori de școli din Neamț, puși politic de PNL, dar am vorbit și cu unii rămași moștenire de la fosta guvernare. Concluzia este una jalnică. S-a umplut învățământul nemțean de directori de școli proști făcuți grămadă.

Unii directori de școli din Neamț sunt o rușine pentru noțiunea de dascăl. Cât or fi pupat ei fundurile liderilor politici sau cât de gros o fi fost plicul cu care au ajuns pe funcție nu vă putem spune, dar au unii niște lacune în cultura generală și în ce înseamnă învățământul în anul 2021 de îți vine să îți smulgi părul din cap. De fapt nici nu mai luăm în calcul competențele de manager de unitate de învățământ, căci unii nu sunt în stare să răspundă la întrebări elementare de cultură generală, ce să vorbești cu ei de managementul educațional?

E jale mare în învățământul din Neamț. Dacă ar fi obligați directorii de școli să facă niște conferințe de presă în care să răspundă la cele mai simple întrebări de cultură generală ar fi râsul de pe lume, iar dacă ar fi puși să dea examene de capacitate de clasa a 8-a nu știm câți le-ar promova.

Și-au bătut joc toți cei care au condus politic învățământul nemțean, dar parcă așa de mulți proști ajunși directori de școli, ca acum, nu am văzut vreodată.

Noi înțelegem până la un punct și chestia aceasta cu numirea de directori de școli de la partid, dar partidele astea chiar numai tâmpiți sunt în stare să promoveze directori? Chiar nu găsesc și ei să atragă politic de partea lor câte un cadru didactic competent din fiecare școală?

Ce modele să mai aibă copiii din Neamț când prostul școlii e chiar directorul școlii?

Iosub Robert

P.S.: Și încă o observație. Directorii de școli care se înscriu în categoria proști făcuți grămadă mai sunt pe deasupra și niște lingăi libidinoși(oase) de ți se face greață.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate