Prefectul Adrian Niță a participat la o întâlnire specială cu Organizația Județeană a Pensionarilor din județul Neamț

0

Prefectul județului Neamț,Adrian Niță, a participat cu entuziasm la o Întâlnire specială cu Organizația Județeană a Pensionarilor din județul Neamț. Evenimentul a avut loc zilele trecute și a oferit oportunitatea de a discuta despre nevoile și preocupările comunității de pensionari.

Dincolo de trecerea anilor și a zilelor, există o comoară prețioasă pe care adesea o neglijăm în societatea noastră: înțelepciunea și experiența celor vârstnici.

Zilele trecute am avut privilegiul de a participa la o întâlnire specială, alături de Organizația Județeană a Pensionarilor din județul Neamț. Am fost primit cu o căldură și un respect extraordinare, iar această experiență m-a marcat profund. În prezența acestor oameni înțelepți, mi-am amintit de importanța de a fi alături de ei și de a le oferi sprijinul nostru necondiționat. Cei vârstnici merită mult mai multă atenție și recunoștință din partea noastră, iar acum mai mult ca niciodată, este momentul să ne mobilizăm și să le arătăm că valorizăm contribuția lor de-a lungul vieții.

Cu fiecare experiență și poveste pe care le împărtășesc cu noi, învățăm lecții neprețuite. Ei sunt păstrătorii tradițiilor și adevăratelor valori, iar prin respectul și grija noastră, putem să le arătăm cât de mult îi prețuim și cât de multă însemnătate au în comunitatea noastră.

Astăzi, îndemn pe fiecare dintre voi să se alăture acestui demers și să ofere un suport activ celor vârstnici din viața noastră. Fie că este vorba despre a le oferi un zâmbet, un telefon pentru a-i asculta, sau chiar implicarea în activități și proiecte comunitare dedicate lor, fiecare gest contează.

Haideți să fim un exemplu pozitiv pentru întreaga societate și să demonstrăm că valorizăm înțelepciunea și experiența celor vârstnici. Să dăruim un viitor plin de respect și iubire celor care și-au dedicat viața pentru a construi ceea ce suntem astăzi!

Mulțumesc Organizației Județene a Pensionarilor din județul Neamț, doamnei președinte Marcela Putilă, domnului profesor Constantin Vernica și tuturor celorlalți membri, pentru primirea deosebită. Le voi fi mereu alături și îi încurajez pe toți să facă la fel.”, a transmis Prefectul de Neamț, Adrian Niță.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate