PNL-iștii nu spun cine sunt baronii PSD, dar vorbesc de ei

0

Duminică, PNL-ul a susținut o conferință de presă la care s-au spus diverse lucruri. Deoarece pe parcursul conferinței de presă s-a vorbit de baronii PSD mi s-a parut normal să întrebăm care sunt acești baroni de la Neamț, solicitând să ni se spună cu nume și prenume cine sunt ei ca să știe toată lumea.
Din păcate răspunsul PNL a fost unul foarte vag, fără nominalizări concrete, ci doar cu o anticipare a faptului că președintele PSD Neamț, Ionel Arsene are veleitățile necesare pentru a deveni un viitor baron PSD.
Deoarece liberalii nu au avut un răspuns bărbătesc, și aici mă refer în mod special la co-președintele Drăgan, care știe foarte bine situația de la Neamț, am adresat aceeași întrebare unui PSD-ist al cărui nume nu îl vom face public din considerații lesne de înțeles. Răspunsul a fost următorul : ”Romică Rotaru de la Roman, cel care are lucrări de construcții, Ioan Munteanu care are și el tot construcții prin interpuși, Iulia Havrici de la Roman care are presă și afacerile cu gunoi și Vlad Marcoci care are și el afacerile lui tot indirect.”
Cu tot respectul pentru domnii liberali, dar dacă la asemenea întrebări răspunsul trebuie să îl oferim noi cu ajutorul unui PSD-ist înseamnă că PNL-ul nemțean a pierdut deja alegerile înainte ca ele să înceapă.
Așteptăm cu interes prima ocazie în care cei de la PSD vor vorbi de baronii de dreapta ca să vedem dacă ei pot nominaliza baronii liberali din Neamț sau au nevoie tot de ajutorul nostru.

Iosub Robert

Post-ul PNL-iștii nu spun cine sunt baronii PSD, dar vorbesc de ei apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate