PNL-ista Sulfina Barbu ne învață cum e cu mediul

0
Sulfina-Barbu

Doamna Sulfina Barbu a apărut într-o conferință de presă a PNL Neamț, alături de o altă doamnă la fel de pricepută, încercând să ne spună cum e treaba asta cu protecția mediului, pădurilor și apelor și desigur să ne spună cum e cu guvernul PSD care nu face nimic.
Din păcate, doamna Sulfina Barbu crede că a venit la noi la proștii de la Piatra-Neamț, dar se înșeală. Noi, provincialii de la Neamț, nu prea putem să uităm că doamna Sulfina Barbu a votat reducerea pensiilor cu 25% și este o fostă angajată a penalului Tender și până ce și-a găsit vocația politică a lucrat ca inginer la PROSPECȚIUNI SA, firmă atât de dragă nemțenilor de a fost nevoie de cei de la jandarmerie să-i scape de iubirea celor din comunele învecinate.
Nu prea înțelegem cu ce tupeu povestește doamna Sulfina nemțenilor despre mediu atâta timp cât foștii săi angajatori de la Prospecțiuni SA au făcut ravagii în acest județ iar cei de la PNL nu numai că nu au fost măcar declarativ de partea localnicilor, dar chiar au fost foarte ”prietenoși” cu cei de la prospecțiuni deși PNL era la guvernare și avea prefect la Neamț.
Așadar, domnilor liberali, mai ușor cu poveștile de dragoste față de mediu, că ne-ați arătat cât v-a păsat de mediul din Neamț când cei de la prospecțiuni detonau direct în pânzele freatice și voi vă sorbeați liniștiți cafelele.
Pentru a ne asigura că doamna Sulfina Barbu chiar nu prea știe ce spune am întrebat-o ce măsuri vrea PNL să ia pentru ca nemțenii să nu mai pățească ce au pățit deja cu cei de la prospecțiuni.

L.L.

Post-ul PNL-ista Sulfina Barbu ne învață cum e cu mediul apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate