Descoperire marca PSD Neamț – ”Cum facem ca lucrurile care merg să nu mai meargă”

0
liceul-de-arta-victor-brauner1

În urmă cu ceva timp, pe criterii politice și nu de competență, a fost schimbată directoarea Liceului de Arte din Piatra Neamț, asta după ce femeia avusese performanțe educaționale deosebite și mai câștigase și un proiect de 100.000 euro pentru școală.
Cu multă dezamăgire am asistat la astfel de rocade pur politice la conducerile școlilor din Neamț și ne-am fi așteptat ca noii directori să încerce să facă ceva pentru acele școli sau măcar să se prefacă că se ridică cel puțin la valoarea conducerilor anterioare. Din păcate nu a fost așa.
La Liceu de Arte, că de el începusem să vorbim, directoarea schimbată a spus că nu mai participă la nici un concurs pentru ocuparea de funcții în învățământ atâta timp cât astfel de mizerii vor prima în fața competenței iar noul director parcă nici nu ar exista. Pe vremea fostei conduceri cel puțin o dată pe lună eram chemați să promovăm diverse activități ale copiilor talentați de la această unitate de învățământ. De când cu schimbările PSD-ului nu am mai fost solicitați absolut niciodată și nici la alți colegi de presă nu am observat vreo promovare a tinerilor talentați de la acest liceu.
PSD ar trebui să înțeleagă că dacă combinațiile lor politice afectează copiii talentați din Piatra Neamț, ei ca partid au o mare problemă pentru că intră în conflict direct cu noi și cu mulți alții care țin la acești copii. Elevii din Neamț nu au nicio vină că politicienii vor directori de școli care să le fie vasali, dar cel puțin să pună niște oameni competenți.
Tinerele talente din acest oraș trebuie stimulate și promovate iar noi nu putem închide ochii la o asemenea ofensă adusă învățământului vocațional. Toată presa promovează gratuit acești copii iar acest oraș are nevoie de acești copii mai mult decât are nevoie de partidele politice.

I.R.

Post-ul Descoperire marca PSD Neamț – ”Cum facem ca lucrurile care merg să nu mai meargă” apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate