Pe unde se mai droghează tinerii pietreni?

0
gang-pietricica-1

Mai multe persoane care locuiesc în zona Pietricica, mai precis în bocul de deasupra sediului PNL și a localului Noir, s-au plâns că cel puțin o dată pe săptămână, de obicei seara, pe băncile de la scările blocului se adună piloți tineri din Piatra Neamț care la manșa etnobotanicelor planează prin boscheții de la bloc.
Aeroportul de unde decolează tinerii piloți pietreni cică s-ar afla undeva în spatele unui chioșc de accesorii pentru mirese. Ce au mai sesizat locatarii este faptul că înainte de fiecare raid unul dintre piloți intră în gangul unde este un fel de non-stop și revine de acolo după un scurt timp cu gang-pietricicaetno-muniție, semn că depozitul de unde se „înarmează” e undeva în apropiere.
Locatarii din acea zonă roagă controlorii de zbor avizați din Piatra Neamț să mai patruleze din când în când prin spatele acestui bloc și să amendeze piloții care decolează după ce li se sting luminile…
Din păcate, se pare că după o perioadă de regres, piața de etnobotanice din Piatra Neamț și-a revenit și comercializează produse din ce în ce mai periculoase, tinerii consumatori acuzând din ce în ce mai des stări de vomă și pierderea simțurilor.

Post-ul Pe unde se mai droghează tinerii pietreni? apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate