De ce au decedat cei doi lucrători ai companiei de apă?

0

O tragedie ce a avut loc recent a devenit metodă de obținut audiență pentru unii care nu înțeleg durerea familiei celor decedați.
Două persoane angajate la Apa Serv au intrat într-un canal din zona Roman unde, din cauza gazelor din canal, au decedat. Accidentul de muncă este anchetat de toate organele competente și vom vedea în curând și concluziile oficiale.
Una dintre variantele lansate ar fi aceea că victimele nu aveau echipamente de protecție pentru a intra în acel canal. Această afirmație este reala 100% dar, ca de obicei, nu se spune tot adevărul. Cei doi nu aveau echipament de protecție pentru a intra în acest canal pentru că nu trebuiau să aibă acest echipament. Unul dintre cei doi era electrician și unul mecanic, deci nu aveau ce căuta sub nicio formă în acel canal și nici nu primiseră vreo dispoziție de serviciu să intre în canal pentru că nu era absolut nimic de competența lor în acel canal.
Dacă cineva a pus pe cei doi să facă o operațiune pentru care nu erau pregătiți și nu aveau competență profesională pe acea linie va plăti cu siguranță poate chiar cu libertatea. Dacă în mod voluntar cei doi au încercat să facă un lucru bun care era dincolo de competența lor, atunci e o tragedie.
Tragedia pentru cele două familii este dincolo de cuvinte și inducerea ideii că cele două victime au decedat din lipsa echipamentului de protecție e una cel puțin reprobabilă. Adevărul este că cei doi decedați nu aveau ce căuta în acel canal. Fiind unul mecanic și celalalt electrician nu aveau de ce să primească vreodată echipamente de protecție pentru gaze pentru că, prin fișa postului, acești doi oameni nu intrau în canale niciodată.

Post-ul De ce au decedat cei doi lucrători ai companiei de apă? apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate