Iulian Ghercă, noul director al Complexului Muzeal Județean Neamț

0
muzeu

În urma decesului directorului Complexului Muzeal Județean Neamț, Gheorghe Dumitroaia, atribuțiile de conducere au fost preluate temporar de adjunctul în funcție, Dorin Nicola.

Consiliul Județean Neamț a organizat un concurs de proiecte de management pentru Complexul Muzeal Neamț pentru a stabili noua conducere. La concurs au participat Ghercă Iulian și Nicola Dorin. La prima etapă, cea de analiză a proiectelor de management, Ghercă Iulian, venit din Iași, a obținut nota 9,15, iar Nicola Dorin nota 9,13.

În urma interviului care a avut loc miercuri, 27 iulie, comisia de evaluare a decis că noul director al Complexului Muzeal Județean Neamț va fi Iulian Ghercă. Ghercă Iulian a obținut la interviu nota 9,50, iar Nicola Dorin nota 9,36, media concursului fiind Ghercă Iulian nota 9,32, iar Nicola Dorin 9,24.

Iulian Ghercă este licențiat în Istorie și Drept, cu masteratul și doctoratul în domeniul Istoriei (Univ. „Al.I. Cuza” Iași).

Candidații nemulțumiți pot depune contestații asupra modului de respectare a procedurii privind organizarea și desfășurarea concursului la registratura autorității, în termen de maximum 3 zile lucrătoare de la data afișării rezultatului concursului, respectiv până la data de 01 august 2016, ora 16.30, însă se pare că Dorin Nicola nu va depune contestație.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate