IPJ Neamț: Examenul Național de Bacalaureat, în siguranță

0
????????????????????????????????????

Pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă a examenelor și la nivelul IPJ Neamț au fost dispuse măsuri de suplimentare a dispozitivului care acționează pentru liniștea și siguranța comunității.
Astfel, în perioada 13.06-08.07.2016, pe durata examenului național de Bacalaureat, 74 de poliţişti vor acționa, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.
Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 42 de poliţişti sunt de la structurile de ordine publică, iar 7 sunt poliţişti de la rutieră, restul fiind de la alte structuri ale IPJ Neamț.
Echipajele din teren vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică. În acest sens, cele 14 centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor nemțeni. De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.
La nivelul întregii țări, efectivele Poliţiei Române sunt în teren pentru menținerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi fluidizarea traficului rutier, în zona unităţilor de învăţământ, astfel încât examenul național de Bacalaureat să se desfășoare în condiții de normalitate.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate