Hora roznovenilor și prietenii portului popular

0

Mare petrecere de suflet si voie buna Duminica ,7 August 2016 , la prima editie a Festivalului „Hora Roznovenilor si prietenii portului popular” din Roznov unde pret de câteva ore, localnici si musafiri se vor bucura de o dupa amiaza de neuitat.

De la ora 16 vor urca pe scena Ansamblul Codrii Neamtului, Vasilica Tataru, Constantin Bahrin, Grigore Gherman, Silvia Zagoreanu, Iustina Irimia si Andrei Balan. Manifestarea se va încheia cu un recital extraordinar al Margaretei Clipa.

Primarul Ionel Ciubotaru are si o motivatie de suflet pentru aceasta noua manifestare: „Dupa cum vedeti, ramânem consecventi si chiar daca vorbim de o actiune nou, la prima editie, e vorba tot de traditii populare, de cântec românesc, de port popular. Si, mai mult, cum imediat a doua zi Roznovul va gazdui si reprezentantia din Festivalul International de Folclor, putem vorbi practic de un maraton de doua zile, duminica si luni, în care pe scena de la Roznov spectatorii vor putea vedea folclor românesc dar si din alte tari. Astfel, alaturi de cântecele si horele românesti vom putea urmari traditii egiptene, tatarasti, sârbe, mecadonene, bulgaresti… Iar venirea Margaretei Clipa, duminica la Roznov este un eveniment si am ales ca ea sa fie pe scena la solicitarea multor roznoveni care o apreciaza în mod deosebit”.

13912498_1214278558603831_1967240889854515861_n
Sursa: Primăria Roznov

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate