Grup infracțional axat pe contrabandă cu țigări, destructurat de polițiștii nemțeni

0
1456399583big_3

Poliţiştii din cadrul S.C.C.O. Neamţ, în data de 23.02.2016, au organizat o acţiune pe raza județului Olt, în vederea destructurării unei grupări infracționale organizate specializată pe contrabandă cu produse accizabile (tutun).

În urma activităților operative desfășurate, a fost identificată în trafic o autoutilitară, în a cărei pereți disimulați au fost găsite 7.470 de pachete de țigări, respectiv 149.400 de țigarete de proveniență străină. Cei doi bărbați depistați, ambii din Bicaz au fost preluați și conduși la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Neamț, în vederea continuării cercetărilor pentru stabilirea întregii activități infracționale.
Astfel, în data de 24.02.2016, polițiștii au efectuat 6 percheziții domiciliare pe raza orașului Bicaz, vizați fiind patru bărbați, cu vârste cuprinse între 36 și 42 de ani, toți din Bicaz.
În urma perchizițiilor efectuate, au fost identificate 10.472 de pachete de țigări (209.440 țigarete), de proveniență străină și deținute ilegal.
Ieri, după finalizarea activităților trei dintre cei patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore de către procurorii pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire și aderare la un grup infracțional organizat și contrabandă calificată.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției Române, B.C.C.O. Bacău, S.C.C.O. Olt, sub coordonarea procurorului DIICOT- Biroul Teritorial Neamț.

sursa: IPJ Neamț

1456399582big_1

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate