Firmele care au depus oferte pentru reconstrucția Pieței Centrale din Piatra-Neamț

0
piata-centrala-17

1. SC MILIBUZ SRL – este o firmă din Bacău ce are ca patron pe Buzduga Dumitru și a cunoscut succesul în afaceri după alegerile din 2012, moment de la care profitul anual al firmei a crescut cu aproximativ 2.000 % ( două mii la sută ) semn că guvernarea PSD le-a purtat mare noroc.

2. SC CONSEST SA – este o firmă care nu apare în evidențele de la finanțe, ceea ce înseamnă că e foarte nou înființată sau e notat greșit numele la înscrierea la licitație

3. SC VICTOR CONSTRUCT SRL – este o firmă din Botoșani, aparține lui Mihalachi Victor iar gurile rele spun că este o firmă de casă a celor din fostul PDL. Mai mult de atât, firma este cunoscută pentru modul miraculos în care câștigă lucrări la Neamț, în timp ce la Neamț alte firme portocalii au câștigat lucrări în zona Botoșani.

4. SC AQUA PARC SRL – este o firmă de care am mai vorbit, se află la Slobozia – Roznov, Neamț și în 2014 a găsit cheia succesului cu o creștere a profitului de aproximativ 30.000 % (treizeci de mii la sută). Firma este iubitoare de PSD.

5. Asociere SC GENERAL CONSTRUCT SA și TLSIT SA firme nemțene care au înflorit sub guvernarea PDL și au făcut multe lucrări cu cântec în Neamț.

6. MOLDOCOR SA – o altă firmă nemțeană care nu prea a înțeles că treburile nu mai merg așa și acum are ceva probleme cu justiția.

7. RECON SI DOJE SRL – o firmă din București care a cunoscut succesul pe vremea când Băsescu și Boc ne explicau cum e cu criza.

8. CONBAC SA – o altă firmă din Bacău care de asemenea a atins apogeul când noi restul ne făceam provizii să intrăm în criză și Boc se pregătea să taie salarii.

9. EN ELECTRIC PROIECT OFFICE SRL este o firmă din București ce s-a născut odată cu USL-ul, dar nu are șanse cu cei doar 12 angajați … sau cine știe, cu minunile guvernării Ponta e posibil orice.

10.Asocierea INSTAL SERVICE TECHNOLOGY SRL și STAR MET – o asociere ciudată între o firmă agreată pe stânga și una agreată pe dreapta. Prima firmă e din Magurele și are 3 asociați dintre care 2 din Israel iar a doua este cunoscută la Neamț ca o firmă de suflet a PDL-ului.

11. Asociere TERRA GAZ CONSTRUCT SRL o firmă interesantă din Ilfov care din 2012 și până în 2014 a sărit de la o cifra de afaceri de 55 milioane la 114 milioane iar profitul a crescut de 14 ori.

12. SC Axia SRL – mână moartă

13. Asociere REAL DESIGN TRUST SRL și SC GBA EDIL STYLE și SC UNIVERSAL SERVICE SOLUTION.
Prima e o firmă fantomă cu acționariat din Cipru cu profit cu minus și datorii de 26 milioane de lei. Această firmă era folosită intensiv de băieții deștepți ai PDL-ului la modul că față de cifra actuală de afaceri de 5 milioane de lei, pe vremea PDL-ului a rulat aproximativ un miliard de lei noi.
A doua firmă este din Piatra-Neamț și are angajați cât să încapă într-un lift de la spital.
A treia firmă este un paravan al primei firme cu baza în Cipru.
Această asociere are un puternic miros portocaliu.

14. Asocierea LEMAR INDUSTRIES SRL și SC ROMCONSTRUCT HOLDING SA
Prima firmă este a domnului Leuștean Marius din Neamț care a reușit din 2012 până în 2014 să își crească profitul de vreo 4 ori iar a doua firmă este a domnului Turcu, firma care a făcut greșeala intitulată lucrarea de la Teatrul Tineretului.

Așadar, la Piața Centrală se vor bate pe cașcaval oamenii care iubesc PSD-ul cu cei care iubesc PDL-ul. Cine va câștiga e greu de spus. Dacă am fi în SUA lucrarea ar fi luată instantaneu de Aqua Parc Roznov care a dovedit că este o firmă foarte performantă și are o creștere de zeci de mii la sută, ce mai … o nebunie. Dacă află Bill Gates sau Donald Trump de performanța de la Roznov își pun tablouri cu Ginel în birouri.
Totuși, concluzia trasă privind la unele dintre firmele ce vor banii de la reconstrucția pieței este că … cine poate oase roade …

Iosub Robert

Post-ul Firmele care au depus oferte pentru reconstrucția Pieței Centrale din Piatra-Neamț apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate