Emilia Arcan a intrat oficial în cursa pentru președinția Consiliului Județean Neamț

0

Marți, 18 august, Emilia Arcan, candidatul PRO România pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț, și-a depus candidatura la Biroul Electoral Județean.

La depunerea dosarelor de candidatură, Emilia Arcan a fost însoțită de dr. Liviu Harbuz, candidatul PRO România pentru primăria Piatra-Neamț, și de candidații pentru posturile de consilier județean.

Astăzi mi-am depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț cu dorința și credința că nemțenii își doresc o schimbare și un alt mod de abordare pentru ceea ce înseamnă dezvoltarea județului și administrația publică. Pentru mine este o onoare să fiu candidatul Pro România pentru această funcție importantă.”, a declarat Emilia Arcan.

Emilia Arcan este unul dintre puținii politicieni din Neamț care a înțeles foarte bine fenomenul social, care a umblat printre oameni, a vorbit cu ei. Activitatea ei politică s-a desfășurat de-a lungul anilor în teren.”, a punctat Liviu Harbuz, președintele Pro România Neamț.

Echipa #PRORomâniaNeamţ-Depunerea candidaturilor la BEJ #experiență #integritate #viziune #PRONeamt #PRORomania #PROEmiliaARCANlacjneamt

Gepostet von Emilia Arcan am Dienstag, 18. August 2020
dolinex

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate