Aroganță maximă din partea candidatului PNL ”Sunt cel mai bun candidat și voi fi un primar foarte bun.”

0

Un băiat de casă al PDL a ajuns să candideze din partea PNL la Primăria Piatra-Neamț . Deși e foarte prost clasat chiar în sondajele propriului partid, deși nu a fost ales de organizația locală, ci numit de conducerea partidului , neavând o zi experiență în administrația locală, băiatul deja a căpătat o aroganță de baron politic.

Sunt cel mai bun candidat și voi fi un primar foarte bun.” a răspuns cu aroganță maximă Carabelea marele candidat, pe internet, unui coleg de partid care este mult mai bine cotat ca el în orice sondaje posibile.

Cum se autoevaluează el ca fiind cel mai bun candidat este greu de înțeles, deoarece evaluarea candidaților o fac alegătorii. Dacă el este cel mai bun, atunci de ce să mai cheltuie guvernul PNL bani pe alegerile pentru primar la Piatra-Neamț? Să îl numească pe Carabelea și gata.

Cum va fi un primar foarte bun când el are experiență zero în administrație , iar este greu de înțeles. Ce înțelegem noi, iar asta se vede din ce în ce mai bine, este că acest băiat doar a adulmecat mirosul de scaun de primar și deja i-a crescut nivelul de aroganță până la cer.

Întrebarea de bun simț este: Dacă este cel mai bun dintre candidați de ce nu candidează el independent sau de ce nu a avut curajul să ceară măcar un vot de validare a candidaturii sale în interiorul partidului din care face parte?

dolinex

Răspunde

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate