Dat afară de PNL, un fost director de școală din Roznov e pe cale să ajungă din nou pe post, tot cu ajutorul PNL

0

Ioan Stroea, directorul suspectat că a mușamalizat o agresiune sexuală asupra unui copil în timp ce era director la o școală din Roznov (click aici pentru articol) s-a înscris din nou la concursul de ocupare a postului de director.

Liberalul Ioan Stroea, a fost pus să demisioneze chiar de colegii săi din PNL în urma unui scandal public în care era acuzat că a mușamalizat un caz de agresiune sexuală. Acum, același personaj, a trecut de proba scrisă și așteaptă să participe la proba orală pentru ocuparea, din nou, a postului de director.

Până aici totul este legal, căci de moral nu poate fi vorba, doar că la examenul ce va urma să fie susținut, acest fost director va fi evaluat, culmea, chiar de un coleg al său, consilier local PNL, deoarece Consiliul Local din Roznov trebuie să nominalizeze un consilier care să facă parte din comisia de concurs, iar singurii care întrunesc condițiile de nominalizare sunt doi liberali.

Vom urmări cu interes să vedem dacă domnul consilier PNL va contribui la repunerea pe funcție a unui director de școală trimis acasă de șefii PNL Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate