CUTREMUR! Ce au în comun Elena Udrea, Codruța Kövesi, șefi din servicii și multe alte personaje importante ?

0

Un secret păzit cu strășnicie. Ce au în comun Elena Udrea, Codruța Kövesi, Culiță Tărâță, șefi de servicii și multe alte personaje importante ?

cuibusorul-din-carpa-i
Deși mulți trăiesc cu impresia că la București se dă ora exactă, în realitate multe lucruri se stabilesc în munții Neamțului, departe de semnalele telefonice, drumuri circulate, camere de luat vederi sau priviri indiscrete.
Un astfel de loc se află lângă stațiunea Durău și se numește pensiunea Vânătorul. Proprietatea unui domn pe nume Petrescu Dragomir, implicat în foarte multe afaceri ”interesante” cu lemn, această pensiune este locul unde au practicat turism discret, Elena Udrea, Laura Codruța Kövesi, Culiță Tărâță, persoane din conducerea Jandarmeriei Române, din conducerea parchetului Neamț, din conducerea PDL și nu numai, din conducerea DGIPI și desigur fostul șef al DNA Bacău, Humulescu Manuel, paznicul cheilor de la dulapul unde așteptau prescrierea multe dintre dosarele de corupție din Neamț. Faptul că aceste nume sonore se trezeau cazate simultan în creierul munților este lesne de înțeles că nu se poate încadra la capitolul coincidențe. Gurile rele spun că la această pensiune, de-a lungul timpului, multe sacoșe cu bani și-au schimbat proprietarul și multe fapte de mare corupție s-au mai pus la cale.
Ce faceau aceste personaje la pensiunea Vânătorul ar fi simplu de povestit dar greu de probat deoarece de fiecare dată când se cazau, personalul pensiunii limita accesul la zona piscinei și la zona unde erau camerele lor, consultanța pentru asigurarea discreției fiind oferită, se pare, chiar de fostul șef al SRI Neamț, Dan Corduneanu care, în calitate de mâna dreaptă a lui Culiță Tărâță, este și administratorul mai multor hoteluri din stațiunea Durău. Știu că sună a poveste S.F. dar acesta este adevărul. Erau împreună, marii corupții, serviciile și desigur cu cei care împart dreptatea în justiția independentă din România.
Deși beneficiau de consilierea fostului șef de SRI Neamț, pe fondul aroganței specifice funcțiilor obținute politic, au început să facă greșeli, să se dea în spectacol, să cheme lăutari din zonă care să le cânte la ureche pe marginea piscinei și așa mai departe. Dacă mai adăugăm și încrederea în sine pe care o manifesta patronul pensiunii când era deranjat de la afacerile cu masă lemnoasă de diverse organe de control, ne putem da seama că secretul cuibușorului din munți nu a putut fi păstrat foarte bine și foarte mult timp.
Chiar dacă împărțeau apa din aceeași piscină, se pare că la fel ca în ”Miorița” aici în creierul munților s-a decis ”sacrificarea” lui Gheorghe Ștefan și a Elenei Udrea și mutarea puterii la Culiță Tărâță care ar fi trebuit la un moment dat să întoarcă armele cu UNPR cu tot. Planul nu a mers chiar cum se așteptau protagoniștii ”Mioriței politice” reușindu-se doar partea cu ”sacrificarea” lui Pinalty și a Elenei Udrea fără preluarea puterii pentru că ”baciu” Culiță Tărâță s-a dus la cele sfinte, ”baciu” procuror Constantin Ciocan care trebuia să fie uns șef la DNA Bacău a murit într-un tragic accident de circulație, ”baciu” adjunct de la DGIPI ce trebuia să preia secția județeană a fost oprit la timp de cei care au sesizat legăturile lui cu lumea interlopă din Bicaz iar ”baciu” prieten cu Codruța Kövesi care era cât pe ce să fie șef al comisiei parlamentare de control al SIE, trebuie să mai stea în umbră o perioadă pentru că are probleme mari de imagine.
Mai multe nu se pot dezvolta în acest articol și in acest moment, dar cu siguranță veți afla de la autorități ce se întâmpla în munții Neamului deoarece este o chestiune de timp până ce subiectul nu va mai putea fi ascuns și va fi făcut public de instituțiile care se ocupă cu astfel de investigații. Locația de care am făcut vorbire a fost deja stipulată în unele denunțuri. Se pare că cei care ar fi trebuit să asigure discreția deja au vorbit, dar probabil o parte dintre numele ”turiștilor” nu trebuie făcute publice deoarece dețin încă poziții cheie.

Iosub Robert

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate