Am aflat unde s-au dus banii de publicitate/promovare de la proiectul cu gunoaiele din Neamț

0
bani-la-biberon

Consiliul Județean Neamț a ales calea transparenței (mulțumim domnului Iacoban pentru această decizie) și a
Pentru materiale de promovare (postere, pliante, tricouri, bannere etc) s-au alocat 1.591.488 lei firmelor EUROGRAFIX SRL din București care are sediul într-un apartament la un bloc de pe strada Gazarului și are ZERO angajați și firmei AFIX DESIGN SRL tot din București, cu sediul tot intr-un apartament și cu un singur angajat.
Pentru difuzarea de materiale audio-video firma City Net SRL de la Roman a primit 280.000 lei. Firma CITY NET SRL este firma care deține licența TV a postului TOPALL TV – Roman. Pe lângă cei 280.000 lei, firma de la Roman a mai împărțit în special ziarelor Monitorul și Realitatea suma de 8.347,59 lei și a organizat conferințe de presă de 1.557,74 lei.
Pentru organizarea de evenimente ”în vederea conștientizării și informării publicului nemțean”, firma SC Direct Media Services SRL din București de la etajul 3, tot cu ZERO angajați, a primit suma de 550.299,00 lei.
Și uite așa au fost cheltuiți 2.432.183 lei, adică jumătate de milion de euro pe la firme de apartament cu maxim un angajat și la o televiziune din Roman care, după cum bănuim cu toții, are un mare liberal în spate.
Dintre serviciile de care facem vorbire mai sus cel puțin două ne-au făcut să zâmbim:
– La televiziunea Topal de la Roman s-a prezentat de 3 ori un ”film de prezentare”, film care a fost inscripționat și pe 100 de DVD-uri, aceste servicii costând 127.270 lei
– Firma SC Direct Media Services SRL din București, cu ZERO angajați, a organizat 90 de excursii intitulate sugestiv ”evenimente destinate publicului țintă principal – vizite la obiectivele de investiții construite în cadrul proiectului din Neamț” iar aceste frumoase excursii au costat nici mai mult, nici mai puțin decât 520.200 lei .

Iosub Robert

Post-ul Am aflat unde s-au dus banii de publicitate/promovare de la proiectul cu gunoaiele din Neamț apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate