Adrian Niță, Prefectul județului Neamț: „Cu profund respect și recunoștință felicit pompierii militari”

0

Într-o emoționantă declarație, Prefectul județului Neamț, Adrian Niță, a transmis cu profund respect și recunoștință felicitări pompierilor militari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava”, care au fost avansați în grad în semn de apreciere pentru devotamentul și profesionalismul lor în cariera de salvatori. Acești 34 de eroi merită să fie sărbătoriți și apreciați pentru curajul de a pune mai presus de propriile vieți, salvarea celor aflați în situații de urgență.

Prefectul a subliniat că pompierii nemțeni sunt adevărați modele de devotament și sacrificiu, iar avansarea în grad vine ca o recunoaștere binemeritată a angajamentului lor în a veni în ajutorul comunității în momente critice. Efortul și profesionalismul lor în fața provocărilor sunt cu adevărat demne de laudă și inspirație pentru toți cetățenii.

Cu profund respect, autoritățile au transmis că acești eroi își dedică viața protejării și salvării semenilor în situații de pericol și urgență, demonstrând devotament și dăruire exemplară în exercitarea misiunilor lor.

În același timp, Prefectul și-a amintit cu emoție și respect de Generalul Ioan Nițică, care a părăsit această lume acum trei ani. Generalul Ioan Nițică, personalitate de referință în rândul pompierilor nemțeni, este comemorat pentru contribuția sa la dezvoltarea și coordonarea intervențiilor salvatorilor ISU Neamț în situații de urgență. În continuare, el rămâne în inimile tuturor ca o stea ghidătoare și o sursă de inspirație pentru toți pompierii care îi continuă munca și misiunea de salvare a vieților.

Cu profund respect și recunoștință felicit pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava“, care au fost avansați în grad în semn de apreciere pentru devotamentul și profesionalismul lor în cariera de salvatori.

Acești 34 de eroi merită să fie sărbătoriți pentru curajul de a pune mai presus de propriile vieți, salvarea celor aflați în situații de urgență.

Onorați pompieri nemțeni, vă respectăm pentru tot ceea ce faceți și pentru angajamentul vostru de a veni în ajutorul comunității în momente critice!

De asemenea, ne amintim cu emoție și respect de Generalul Ioan Nițică, care ne-a părăsit acum trei ani. Dintre stele, el veghează asupra intervențiilor salvatorilor ISU Neamț în situații de urgență.”, a declarat Prefectul Județului Neamț, Adrian Niță.

Comunitatea nemțeană și autoritățile exprimă respect și recunoștință pentru curajul și sacrificiul pompierilor militari, reiterând sprijinul și susținerea pentru misiunile lor viitoare, care sunt esențiale pentru siguranța și bunăstarea locuitorilor județului Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate