”Academia băieților deștepți” de la Neamț e mai tare de 10 ori decât ”Academia infractorilor” tot de la Neamț

0
tarcuri-gunoi

Despre proiectul cu sortarea gunoaielor și depozitul ecologic de la Girov am tot vorbit. Fantastic este totuși faptul că după investirea celor peste 30 milioane de euro județul Neamț stă mult mai prost la capitolul gunoaie decât înainte. Dacă înainte oamenii din mediul rural găseau soluții nu tocmai ecologice, dar găseau soluții pentru gunoiul pe care îl produceau, acum tot județul este plin de țarcuri insalubre unde se adună sub cerul liber gunoaie de toate felurile, care la urmă sunt colectate tot ca înainte, la grămadă și băgate sub preșul județului.
La câți bani s-au furat de la acest proiect ar fi putut măcar să pună containere în țarcurile respective. Chiar văzusem zilele trecute un comunicat de la DIICOT despre ”Academia infractorilor” unde o grupare de zeci de indivizi s-au antrenat, și-au riscat viața și au dat zeci de spargeri prin toată Europa ani de zile și nu au reușit să fure nici 10% din cât au făcut colegii lor politicieni de la ” Academia băieților deștepți” tot de la Neamț.

Post-ul ”Academia băieților deștepți” de la Neamț e mai tare de 10 ori decât ”Academia infractorilor” tot de la Neamț apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate